Det är något på gång...

Börjar känna av en förkylning och det känns inte alls bra :( Har ont i halsen och är täppt i näsan. Mår bara allmänt dåligt och är väldigt trött... Vi får hoppas det blir bättre för annars kan jag ju inte rida imorgon :|  Nu när vi kommit igång med skänkelvikningar så vill jag ju vara med och lära mig!
Får väl helt enkelt ta mig till skolan utan för höga förväntningar på vad jag orkar med...

Pontus ♥



Pontus är den ponny som jag bestämt mig för nu att jag vill sköta om och rida! Han är helt enkelt PERFEKT!

Han är en maxad D-ponny (sist dom mätte honom var han 152 (?), men tror han är maxad) Pontus är lugnaste, tryggaste, snällaste och mysigaste ponnyn som någonsin funnits 1991 var denna ponnihesten född alltså är han 20 år. Jag rider honom med en supersnäll tjej som heter Erica på måndagar. Det var hon som jag tog kontakt med från första början. Hon äger inte Pontus men hon har ridit honom sedan hon var 12 år men nu har hon egen häst med sin kompis Frida som också är en jättesnäll tjej som ridit Pontus.

Axel (som ägaren heter) köpte Pontus till sin dotter, men hon tappade intresset och Axel började rida honom istället. Eftersom han jobbar en hel del så hinner han inte med att rida honom mer än 1-3 dagar i veckan, men han rider bara för att han tycker synd om gamlingen :/ Men nu så rider jag honom minst 1 gång i veckan :D Han är dock bland dom segaste hästarna jag någonsin ridit... Men han har ju trots allt dålig kondition och är ju en gammal hest :P
Mycket mer kommer handla om Pontus, min efterlängtade medryttarhäst 

"Today I don't feel like doing anything"

Idag = Slappa dag!

Idag finns det många om och men.
Om jag ska upp till stallet
Kanske åka och köpa nya jeans
Borde städa rummet


Det är mycket som borde göras idag, men det är mycket jag inte vill. Idag vill jag bara ta det lungt och gå ut på en fotorunda och sedan redigera. Men eftersom jag borde göra massor av saker så ligger det nog sist på min göra lista :| Har ju trots allt väldigt ont i benet (som också kan kallas träningsvärk) så då kanske inte en fotorunda är det allra bästa!


Men en sak är säker, min dag idag ska vara lugn! :)



I found it hard, It's hard to find Oh well, whatever, nevermind


Did you try to live on your own, when you burned down the house and home?


Now I'll move away from here, so you won't be afraid of fear


Winter is the time of our life!





Jag, min blogg & du!

Hej och välkommen!
Min blogg handlar om allt mellan himmel och jord. Men framför allt foto och livet! Här kommer jag lägga upp bilder, redigeringar och citat :) Kommer skriva om vad som händer i mitt liv, hur jag utvecklas med hästarna och med min fotografering!
Jag är då en tjej vid namnet Anna och kommer ifrån Jönköping. Jag äger en Nikon D3000 och foto är en stor del av mitt liv! Kameran fick jag slutet av sommaren 2010 och har efter det älskat allt som har med foto att göra :) Jag fotograferar precis allt och får alltid nya idéer! En annan passion som jag har är hästar, dom betyder väldigt mycket för mig och speciellt en som heter Dot Com. Honom kommer det komma en del info och bilder på :)




Välkommen till min nya blogg!